Prodej prostorného rodinného domu s krásnou zahradou v Pardubicích Bílé Předměstí

Lokalita: U Zámečku, Pardubice IV, Bílé Předměstí, Pardubice

Evidenční číslo:
511-1144
Typ:
Domy
Druh:
prodej
Adresa:
U Zámečku, Pardubice IV, Bílé Předměstí, Pardubice
Cena:
7 780 000Kč
Plocha pozemku:
314 m2
Plocha obytná:
186 m2
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Popis nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost koupě rodinného domu 6+1 se 3 obytnými podlažími, velkým sklepem, garáží a zahradou v klidné rezidenční čtvrti Bílé Předměstí, na Zámečku. Tento řadový dům je ideální pro rodinné bydlení a nabízí velkorysý prostor s užitnou plochu 186 m2 a 18m2 lodžie a balkonu.
Dispozice:
Přízemí: hlavní vstup se zádveřím a chodbou s vestavěnými skříněmi, samostatné WC, vstup do sklepa v suterénu, Směrem k zahradě je prádelna/technická místnost s plynovým kotlem a boilerem, Do zahrady je situován pokoj s velkým oknem, který lze využít jako pracovnu nebo garsoniéru. Výstup na zahradu je řešen přes zadní zádveří. Z ulice je řešen vjezd do prostorné garáže s montážní jámou a na vlastním pozemku před garáží je další parkovací místo. na zpevněné ploše.
1. patro: plně vybavená kuchyně s kuchyňskou linkou, sporákem, digestoří a spížní skříní, jídelna a obývací pokoj s velkou lodžií orientovanou na jihozápad.
2. patro: hlavní ložnice, dva další pokoje (z nichž jeden má vstup velkou lodžii na jihozápad ), koupelna a samostatné WC.
Další vybavení:
Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a kanalizaci. Vytápění zajišťuje plynový kotel, ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem.
Zahrada:
Za domem se nachází krásná rovinatá zahrada o velikosti 204 m2 osázená vzrostlými okrasnými stromy a keři, které zajišťují maximální soukromí. Celková výměra pozemku je 314 m2.
Výhody:
Lokalita nabízí klidné bydlení v příjemném prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah. Poblíž se nachází les, ideální pro procházky a rekreaci. Do centra města se dostanete během 10 minut trolejbusem, jehož zastávka je vzdálená pouhých 5 minut chůze od domu. Vzdálenost do centra je 3,7 km. Cca 8 km od dálnice D 35, 1 hod do Prahy na Černý Most.
Energetická náročnost budovy: třída G.
Tento dům nabízí skvělou příležitost pro rodinu, která si přeje bydlet v klidné části města s dobrou dostupností do centra a možností vytvořit si domov dle vlastních představ. Možnost dotace z programu Nová zelená úsporám.

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová
Adresa:
U Zámečku, Pardubice IV, Bílé Předměstí, Pardubice

Plochy

Plocha zastavená::
80m2
Plocha zahrady::
204m2

Počty místností, umístění

Počet NP::
3
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?